GÄLLANDE BETALNING AV BESTÄLLNING

Väljer du:
SWISH eller BANKGIRO ska betalningen vara Hundmentorn tillhanda senast 10 dagar efter beställningen, eller I SAMBAND MED BOKNINGEN om den bokade aktiviteten infaller inom 14 dagar. Om inte betalningen mottagits, så tappar man sin plats.

FAKTURA: 50 kr i fakturaavgift läggs på summan vid bokningen. Fakturan skickas 14 dagar före utsatt start på aktiviteten du bokat.

 

VILLKOR ÖVRIGT & UNDER COVID-19

Gäller tillsvidare
Jag bevakar fortlöpande Svenska folkhälsomyndigheten och regeringens uppmaningar och direktiv.
Detta kan göra att kurser komma att ställas in. Då återbetalas kursen för de resterande tillfällena. Alternativt startas inte planerade kurser. Jag kan också välja att avbryta pågående kurser.

Bindande anmälan?
Du kan hoppa av kursen fram till 14 dagar innan kursstart. Därefter bindande anmälan.

Om du eller hunden blir sjuk eller skadad  kan kursavgiften, eller delar av den endast återbetalas mot uppvisande av veterinär eller läkarintyg.

Om du missar tillfällen av kursen så kan du tyvärr inte ta igen det. Du får gärna be någon annan som känner hunden komma i ditt ställe.

Hos Hundmentorn, under pågående pandemi:

* Är vi max 8 ekipage + 1 instruktör
* Max 2 person/hund
* Kurserna hålls i första hand utomhus eller på vår rymliga och luftiga loge eller i Kinnaredshallen som är på 50 x 22 m
* Vi håller avstånd!
* Ingen kommer om man känner av förkylningssymptom. Gäller även om man är fullvaccinerad.
* Kom inte på kursen om du har någon med konstaterad Covid-19 i ditt hushåll.
* Kursen ställs in om jag känner av några förkylningssymtom

HUNDMENTORNS POLICY

Min filosofi är att träna hundar på ett positivt sätt. Idag visar all forskning på att hundar har känslor precis som vi människor. Det innebär att de känner glädje, rädsla, smärta precis som vi.
Genom att träna hunden med beröm som röst, lek och godis så förstärks det man vill ha. Genom tålamod, vara konsekvent och tydlig så kommer man långt!

Jag vill inte att man använder stryphalsband eller flexikoppel hos Hundmentorn. Vanligt koppel, halsband, halvstryp eller sele funkar fint!
Hos Hundmentorn får löptikar vara med om de har löpskydd fram till dag 10. Mellan dag 11-20 får tiken vara hemma. Husse och matte är Välkomna utan hund.
Om man får förhinder under kursens gång, så meddelar man detta genom att ringa, skicka sms eller mejla. Så slipper vi vänta eller bli oroliga att något hänt!