AKTUELLT 22-03-13

VILLAHALLEN, kommer bli hundhallens arbetsnamn. Tänker på lite Villa Villekulla, där får man ta med sig barnasinnet in och jag hoppas det kommer vara till stor glädje och att det blir trivsamt att träna och gå kurser där, både för hundar och människor.
Just nu väntar vi på det nya låset, och sedan ska det installeras. När det är på plats, så går det att hyra hallen. Jag kommer meddela på FB, instagram i mitt nyhetsbrev och min på hemsidan.

REKLAMSKYLT i hallen! Vill ditt företag, kennel eller förening synas i hundhallen med er logga?
Kontakta mig, så tittar vi på alternativen.
Vi ordnar tillsammans med LH-tryck en skylt och sätter upp den. Så arbetet för dig blir, att efter kontakt med mig, så mejlar du hur din skylt ska se ut till LH-tryck. Därefter skickas fakturan till till ditt företag.

Äntligen har min dröm gått i uppfyllelse!
I 15 år har jag drömt om en uppvärmd inomhushall, nu har drömmen blivit sann!
Inom kort öppnar jag upp en hundhall i Ulricehamn, på Villagatan 39. Känner man till Ulricehamn, så är det ”gamla Roséns” eller där Överskottslagret har legat de senaste åren.

Hallen är på 325 kvm och på golvet har vi lagt en matta som är halkfri och av gummi.
Jag kommer att erbjuda kurser där under mörka delen av året.
När jag inte använder det själv så kommer det att bli möjligt att hyra hallen per timma för privatpersoner, eller som instruktör, klubb eller kompisgäng. Vill man boka helger eller fler timmar så går det också bra.
Detta sker inte i etapp 1, men kommer så småningom
Under närmaste tiden kommer jag att köpa in utrustning till hallen som man har tillgång till när man hyr.

Nya kurser finns nu att boka i webbutiken!
Nu hittar du nya kurser, föreläsningar och promenader! In och ta en titt i Webbutiken och anmäl dig och din fyrbenta vän!

Varmt Välkomna!

NYTT för 2022 är Mentorsamtal som du kan boka och som vi kör över zoom eller telefon.
Det kan gälla i stort sett vad som helst när det gäller hund. Köpa hund? Val av ras? Valp eller vuxen hund? Tik eller hane? Vad ska man tänka på vid köp och när valpen kommer hem?
Tips på aktivering? Ett visst moment/cirkuskonst? Är vi på rätt väg i vår träning? Hur ska vi göra när…?
Du har kanske mist din hund och vill dela dina tankar med någon som förstår?
ALLTSÅ, det behöver inte vara problembeteenden för att boka ett samtal, men även då kan vi boka ett mentorssamtal och diskutera som en första åtgärd.

VÄL MÖTT <3